Terug naar overzicht

18 oktober 2018

ZonMw project Wijzer in de Wijk van start

ZonMw project Wijzer in de Wijk - Met een speciaal woord van dank aan Elkie van Beveren–Both voor het logo!Een extra impuls geven aan een integrale aanpak voor en door inwoners. Dat is wat het ZonMw project Wijzer in de Wijk beoogt.

Met subsidie van ZonMw programma ‘Effectief aan de slag met preventie in je gemeente’ profiteren vooral inwoners van drie wijken in gemeenten Alphen aan den Rijn, Leiden en Den Haag van de laatste inzichten uit de academische werkplaats publieke gezondheid, de werkplaats sociaal domein en van Zorgbelang Zuid Holland.

 

Positieve gezondheid

Het projectteam, onder leiding van Ilse Storm (projectleider), zet in op meer met inwoners, meer focus en meer integraal, met Positieve gezondheid als vliegwiel.

Tijdens de aftrap op 15 oktober 2018 in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn bekrachtigden directeuren van betrokken organisaties  hun inzet voor vier jaar door ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst.

Aftrap ZonMw project Wijzer in de Wijk op 15 oktober 2018

Wethouder Han de Jager (Alphen aan den Rijn), wethouder Marleen Damen (Leiden) en stadsdeeldirecteur stadsdeel Escamp René Baron (Den Haag) gaven een korte toelichting op het belang van het project voor hun wijken/gemeenten.

Met een speciaal woord van dank aan Elkie van Beveren–Both voor het logo!

Meer weten?

Wil je meer weten over het project Wijzer in de Wijk, inwoners gezond en wel door samen te werken aan een effectieve integrale aanpak? Neem dan contact op met Ilse Storm, gedetacheerd via het RIVM (istorm@ggdhm.nl) of Ellen van Steekelenburg (evansteekelenburg@ggdhm.nl).

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon