Terug naar overzicht

16 juli 2023

Vacatures jaaronderzoekers en promovendi (PhD)

Dit is een landelijke call bestemd voor medewerkers van alle GGD’en

In januari 2023 is het Consortium Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid Infectieziekten (AWPG), CAPI genoemd, van start gegaan. CAPI is een samenwerkingsverband tussen de 5 AWPG’en in Nederland met het thema Infectieziekten.

Vacatures

Vanuit het programma Versterking Infectieziektebestrijding en Pandemische paraatheid (VIP) zijn er nu vacatures voor 6 jaaronderzoekersen 8 promovendi (PhD-kandidaten) die komen te werken bij één van de Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid (AWPG) infectieziekten. Bij de sollicitatie kan men voorkeur voor een standplaats aangeven: regio Amsterdam, Rotterdam (alleen PhD-plekken) , Nijmegen, Maastricht, of Leiden (alleen een jaaronderzoekers-plek). Als jaaronderzoeker ga je parttime gedurende een jaar een onderzoek doen naar een thema dat relevant is voor de praktijk van infectieziektebestrijding en pandemische paraatheid. Dit geeft je de kans om kennis te maken met het doen van wetenschappelijk onderzoek, je academisch te ontplooien en om een bijdrage te leveren aan het genereren van nieuwe wetenschappelijke inzichten in praktijk-gebaseerde problemen uit de infectieziektebestrijding.

 

Call voor medewerkers GGD

Deze call is voor alle medewerkers van alle GGD’en die onderzoek willen doen naar een thema op het gebied van ”infectieziektebestrijding en pandemische paraatheid” in de functie van jaaronderzoeker of promovendus. Werk jij bij een GGD die niet direct in de regio ligt van één van onze academische werkplaatsen, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Het is namelijk ook mogelijk om online, dus op afstand te werken. Wat we wel van je verwachten dat je 1 dag per week op de AWPG-locatie bent.

 

Webinars

CAPI organiseert 2 (vergelijkbare) webinars met informatie over CAPI en deze vacatures waarbij geïnteresseerden vragen kunnen stellen.

De data zijn:

  1. Donderdag 13 juli 2023 van 14.00-15.30 uur
  2. Dinsdag 29 augustus 2023 van 14.00-15.30 uur

Je kunt je hiervoor aanmelden via CAPI@ggdzl.nl, dan krijg je de Teams link tijdig toegestuurd.

 

Solliciteren?

Je kan solliciteren tot uiterlijk 4 september 2023. Kijk voor meer informatie en het sollicitatieformulier op de website van Academische Werkplaats Limburg.

 

Meer informatie?

Neem bij vragen contact op met Anja van der Schoor, AWPG NZH programmacoördinator Infectieziektebestrijding, anja.vanderschoor@ggdhaaglanden.nl, T 06 – 5015 3493.

 

 

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon