Terug naar overzicht

28 maart 2024

Symposium Mentale Gezondheid: samen doen!

Donderdag 16 mei, 12:30 – 18:30 uur
De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk

De inschrijvingen voor het symposium zijn gesloten. 

Uit onderzoek blijkt dat de mentale gezondheid van onze inwoners onder druk staat. Maar hoe ga je samen aan de slag om de mentale gezondheid te verbeteren? Hoe zorg je voor een integrale aanpak? Wie heb je daarvoor nodig? Daarmee ga je aan de slag op het regionale symposium Mentale gezondheid: samen doen! Tijdens het symposium staan de vijf landelijke actielijnen mentale gezondheid centraal, te weten: mentaal gezonde buurt, maatschappij en mentaal gezond onderwijs, aan het werk en online.

Voor wie?

Dit is hét regionale symposium over mentale gezondheid waar wijkverbinders, sleutelpersonen, professionals en bestuurders vanuit gemeenten, zorg, welzijn en onderwijs samenkomen uit de regio’s Haaglanden en Hollands Midden.

Programma

Het belooft een inspirerende middag te worden waar kennis wordt gedeeld, keuze is uit diverse workshops, netwerken worden versterkt en we samen werken aan het verbeteren van de mentale gezondheid in onze regio!

Uitgebreid programma

Aanmelden symposium Mentale Gezondheid: samen doen!

De inschrijvingen voor het symposium zijn gesloten. Mail bij vragen naar contact@awpglumens.nl.

 

awpg Lumens, waaronder GGD Haaglanden en Hecht GGD Hollands Midden, organiseert het symposium in samenwerking met het Trimbos-instituut.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon