Terug naar overzicht

2 april 2024

Afscheidssymposium Sjaak de Gouw: De contente mens

Met het symposium “De contente mens. Dynamiek van waarden in de publieke gezondheid” neemt Sjaak de Gouw, Directeur Publieke Gezondheid bij Hecht GGD Hollands Midden op 29 mei in gepaste stijl afscheid.

Sjaak was ruim 10 jaar voorzitter en boegbeeld van de Academische Werkplaats Publieke Gezondheid. Hij heeft gedurende zijn gehele carrière een waardevolle bijdrage geleverd aan het beschermen, bevorderen en bewaken van de publieke gezondheid. Zowel binnen Hecht als in een groot aantal landelijke initiatieven, projecten en gremia heeft hij zijn interesse voor waarden in het publieke domein geagendeerd. Altijd met het doel om preventie en het belang van gezondheid zonder ziekte op de kaart te zetten.  

Uitnodiging

Het bestuur en directie van Hecht nodigen relaties uit het netwerk van awpg Lumens uit om op 29 mei feestelijk afscheid te nemen van Sjaak. Het symposium vindt plaats bij Scheltema Leiden en begint om 14.00 uur. Een drietal sprekers zal verschillende aspecten van de dynamiek van waarden in de publieke gezondheid belichten. Vanaf 16.15 uur is er een afscheidsreceptie.

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor het symposium en/ of de receptie door dit formulier in te vullen. Mocht de link niet werken, dan kunt zich aanmelden via afscheidsjaakdegouw@wijzijnhecht.nl. Het volledige programma ontvangt u begin april. Aanmelden kan tot 1 mei 2024.

Praktische informatie

Locatie 
Scheltema, Marktsteeg 1, Leiden

Bereikbaarheid

Op 10 minuten loopafstand van treinstation Leiden Centraal. Of parkeer in de nabijgelegen parkeergarage Lammermarkt.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon