Terug naar overzicht

22 december 2023

10e werkconferentie Pionieren voor gezondheid | 23 januari 2024

Ontdek de innovatieve kracht van de regio op de 10e Werkconferentie van de Health Campus Den Haag. Verrijk je kennis, netwerk met professionals en draag bij aan de toekomst van gezondheid.

De werkconferentie zal plaatsvinden op 23 januari 2024 van 17:00 tot 21:30 uur in het Wijnhavengebouw, Turfmarkt 99 in Den Haag. Lees hier verder voor het volledige programma en hoe je je kan aanmelden.

 

Interdisciplinaire samenwerking

Laat je inspireren – na de projectenmarkt en lopend buffet – door gerenommeerde sprekers tijdens de keynotes om 18:30 uur. Prof. dr. Mattijs Numans deelt inzichten over de Health Campus Den Haag door de jaren heen, terwijl Prof. dr. Hanneke Hulst spreekt over het belang van interdisciplinair samenwerken en de waarde van verschillende perspectieven.

 

Transformatieve verbindingen, toegankelijkheid, inclusiviteit en duurzaamheid

Vanaf 19:30 uur verdiepen we ons in transformatieve verbindingen, de toegankelijkheid en inclusiviteit van zorg en duurzame bevordering van populatiegezondheid. De poster pitches en ideeëngenerator bieden ruimte voor interactie en het delen van innovatieve ideeën.

 

Programma overzicht

 

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor zorgverleners uit zowel het medisch als sociaal domein, opleiders, beleidsmakers, onderzoekers, studenten en u! Deelname is gratis, maar meld je aan voor 15 januari 2024 via de website of scan de QR code uit de afbeelding hieronder.

 

 

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon