Terug naar overzicht

14 februari 2020

Gezocht: Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid 2019

Tot 24 maart 2020 kan er weer genomineerd worden voor de Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid. Vorig jaar won Iva Bicanic. Zij zette het bespreekbaar maken van seksueel geweld landelijk op de kaart. Wie volgt haar op?

Uitreiking 8 april 2020

Een belangrijk moment tijdens het Nederlands Congres Volksgezondheid van 8 april 2020 is de uitreiking van de prijs voor Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid. Een prijs die is opgezet door GGD GHOR Nederland en de Federatie voor Gezondheid.

10e keer

Dit jaar is bijzonder, omdat de prijs voor de tiende keer wordt uitgereikt! De prijs heeft de winnaars van de afgelopen negen edities geen windeieren gelegd. Dat gunnen wij veel meer mensen in de publieke gezondheid!

Nomineer!

Ken je iemand in jouw organisatie of netwerk, een fantastische persoon of initiatief, dat deze prijs verdient? Simpelweg omdat zij er, op een slimme, creatieve of vooral impactvolle manier, voor gezorgd hebben dat Nederland een beetje gezonder en veiliger is geworden. Nomineer hem/haar/hen/het vóór 24 maart 2020 via deze website.

Netwerk inzetten?

Doe mee en zet je netwerk in. Plaats een link met banner op jullie website/intranet. Zet social media in voor een groter bereik #MIP2019. Want een nominatie als Meest Invloedrijke Persoon in de publieke gezondheid, is dé manier om een persoon of een initiatief definitief op de kaart te zetten.

Eerdere edities

Op de foto bij dit artikel zie je:

Lees hier inspiratie vorige winnaars….

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon