Terug naar overzicht

1 december 2021

GGD Hollands Midden sinds kort onderdeel van Hecht

Op 25 oktober werd de nieuwe naam van de Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden bekend gemaakt: Hecht.


Hecht bestaat uit de GGD Hollands Midden, Regionale Ambulance Voorziening Hollands Midden, Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden en de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio. Er werken meer dan 1.200 medewerkers.

Waarom is er gekozen voor deze naam?

Directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw licht toe: “Onze focus ligt op samen dat ene doel bereiken: een beter leven in Hollands Midden. Dit doen we door te werken aan gezondheid, veiligheid en kansen voor iedereen. De nieuwe naam geeft aan hoe wij willen werken aan dit doel en wat wij belangrijk vinden: samen meer bereiken.”

Hecht verbindt

“Wij geloven dat wij alleen sámen met ketenpartners, sámen met de klant, sámen met onze opdrachtgevers effectief kunnen werken”, aldus directeur Dennis Christmas. “Wij hechten grote waarde aan die samenwerking.”

Dennis vervolgt: “Hecht verbindt ook de interne organisatie. Door Hecht visueel toe te voegen aan ieder label dat wij in de regio voeren wordt het onderlinge verband van de organisatieonderdelen en ieders bijdrage aan dat ene doel benadrukt.”

De warmte van het logo laat zien dat we dit met zorg doen

Bron: GGD Hollands Midden – 25 oktober 2021

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon