Terug naar agenda

Symposium rond samenwerken en ontkokeren. Hoe leggen we nieuwe verbindingen? | UL

Symposium rond samenwerken en ontkokeren. Hoe leggen we nieuwe verbindingen? | UL

Wanneer

6 juni 2024   15:00 - 17:30

Waar

Academiegebouw Universiteit Leiden
Rapenburg 73, Leiden

Toegang

Voor iedereen toegankelijk

Hoe zet je succesvolle samenwerking op tussen de wetenschap en de maatschappij? Dat is de centrale vraag van het symposium op 6 juni. Vertegenwoordigers van partijen die interesse hebben in samenwerking met wetenschappers zijn van harte uitgenodigd.

Het programma

Het symposium gaat in op succesvolle voorbeelden van ontkokering en interdisciplinaire samenwerking, om zo nieuwe verbanden tussen wetenschap en praktijk te stimuleren en te verbeteren. Aan bod komen onder andere

  • de Scriptiewerkplaats Den Haag Zuid-West, met Eduard Schmidt die vertelt hoe studenten onderzoek en onderwijs doen, in en met, de Haagse wijk Zuidwest.
  • Leren met de Stad en Healthy Society Center over hoe kennisinstellingen en gemeente samenwerken aan een gezonder Leiden.
  • Paneldiscussie met Professoren actief in de Praktijk: Eefje Cuppen, Jet Bussemaker van het Population Health Living Lab Den Haag en Jan Willem Erisman.

Het symposium vormt een ideale gelegenheid om ideeën, inzichten, contacten of subsidiemogelijkheden op te doen. Kortom: mis deze unieke bijeenkomst niet en meld je nu aan als deelnemer.

Voor meer informatie kijk HIER.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon