Terug naar agenda

SAMEN VERDER - Jaarconferentie 2024 | Werkplaats SAMEN

SAMEN VERDER – Jaarconferentie 2024 | Werkplaats SAMEN

Wanneer

27 juni 2024   09:30 - 14:00

Waar

De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag

Toegang

Voor iedereen toegankelijk

Tijdens de jaarconferentie blikken we terug op de afgelopen 4 jaar. We geven een overzicht van de opbrengsten, staan stil bij wat ervoor nodig was om daartoe te komen en maken de balans op met betrekking tot de impact die we hebben gegenereerd. Ook kijken we samen vooruit naar de vraagstukken en opgaven die nog voor ons liggen. Het wordt een dag gevuld met inspirerende sprekers, workshops en verbinding.

De projectperiode van Werkplaats SAMEN 2020-2024 ronden we af maar tegelijkertijd blijft Werkplaats SAMEN ook na deze periode onverminderd toegewijd aan het bevorderen van het gezond, veilig en kansrijk opgroeien van de jeugd in de regio’s Midden-Holland, Haaglanden en Holland-Rijnland.

Programma

Wat kun je verwachten tijdens de jaarconferentie? Met dagvoorzitter Rob Gilsing (Haagse Hogeschool) duiken we in de afgelopen projectperiode, belicht vanuit verschillende invalshoeken door diverse sprekers. Met een presentatie van Symone Detmar (TNO), een lezing Carolien de Groot (JES Rijnland) en een creatieve reflectie van ExpEx blikken we terug op de afgelopen 4 jaar.

Bovendien heb je, zoals in voorgaande jaren, weer de keuze om aan te sluiten bij een van de verschillende interessante workshops vanuit onze ontwikkellijnen Normaliseren, Integraal Werken en Samenwerken met gezinnen, Kwetsbare Gezinnen en Leren & Implementeren. Tijdens deze workshops word je meegenomen in de resultaten van de laatste Klein-maar-Fijnprojecten.

SAMEN VERDER betekent ook dat we samen met jullie vooruit willen kijken. Welke uitdagingen en vraagstukken liggen er voor ons? Hoe gaan we dit aanpakken en wat is daarvoor nodig? We nemen tijdens de jaarconferentie ook ruim de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en nieuwe inspiratie op te doen om dit belangrijke werk in de zorg voor jeugd te continueren.

SAMEN komen we VERDER, jij bent er ook toch ook bij?

De conferentie is gratis en toegankelijk voor leden en niet-leden. De inschrijving is helaas gesloten.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon