Terug naar agenda

Leids Kennisfestival; Voor ieders gezondheid en welzijn | FSW Universiteit Leiden

Leids Kennisfestival; Voor ieders gezondheid en welzijn | FSW Universiteit Leiden

Wanneer

22 juni 2024   13:00 - 17:00

Waar

Hooglandse Kerk, Leiden
Nieuwstraat 20, Leiden

Toegang

Voor iedereen toegankelijk

Zaterdagmiddag 22 juni is hét Leids Kennisfestival voor ieders gezondheid en welzijn in de Hooglandse Kerk. Tijdens dit interactieve festival presenteert de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW), samen met gemeente Leiden, Hogeschool Leiden, mboRijnland en vele andere Leidse organisaties, wat er aan onderzoek en onderwijs gebeurt rondom gezondheid en welzijn.

Het festival is vrij toegankelijk en richt zich op een breed publiek van alle leeftijden. Leidenaren kunnen op het festival kennis maken met verschillende FSW-projecten en kunnen daardoor geïnspireerd raken.

Het programma

Het Leids Kennisfestival biedt een divers programma met verschillende inspirerende sprekers zoals Fleur Spijker (wethouder bij de gemeente Leiden), Andrea Evers (FSW), Erik Scherder en andere professionals uit het veld.

Life Sciences & Health Week

Het Leidse Kennisfestival is een gratis festival en maakt onderdeel uit van de LSH Week (Life Sciences & Health). De LSH week vindt plaats van 22 t/m 29 juni en wordt officieel geopend tijdens het LHSC Kennisfestival.

Voor keer informatie kijk HIER.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon