Terug naar agenda

CAPI Café: Wat is er nodig voor een succesvolle ZonMw aanvraag? | CAPI

CAPI Café: Wat is er nodig voor een succesvolle ZonMw aanvraag? | CAPI

Wanneer

21 mei 2024   12:00 - 13:00

Waar

Toegang

Voor iedereen toegankelijk

In deze editie van het CAPI Café zal Sjaak de Gouw, directeur publieke gezondheid bij GGD Hollands-Midden en voorzitter van diverse programmacommissies van ZonMw, een kijkje achter de schermen geven bij een ZonMw commissie.

Het CAPI Café is een landelijke nascholingsreeks in het kader van infectieziektebestrijding en onderzoek en wordt georganiseerd door CAPI: het Consortium van Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid Infectieziekten.

Dit CAPI Café zal deelnemers waardevolle inzichten geven in het beoordelingsproces bij een ZonMw commissie, en ze een mogelijkheid geven tot het stellen van vragen. Anja van der Schoor, post-doc onderzoeker & kwartiermaker IZB bij AWPG Lumens, zal vanuit haar ervaring met het schrijven van aanvragen de discussie met Sjaak de Gouw op gang brengen.

Ben je er ook bij op dinsdag 21 mei? Meld je dan hier aan. Deelname kan zowel fysiek bij GGD Hollands Midden als online.

CAPI

Sinds januari 2023 werken we met vier andere Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid (AWPG’en) samen aan het versterken van de wetenschappelijke kennisinfrastructuur in het kader het programma voor Versterking Infectieziektebestrijding en Pandemische paraatheid bij GGD’en (VIP, pijler 3). Naast AWPG Lumens zijn dat AWPG Sarphati Initiatief – Amsterdam, AWPG CEPHIR – Rotterdam, AWPG Mosa – Maastricht en AWPG AMPHI – Nijmegen. Lees hier meer.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon