Terug naar overzicht

5 april 2020

Aanvraag SAMEN VERDER is gehonoreerd

In december 2019 deed de academische werkplaats voor jeugd in onze regio, de AW SAMEN, een subsidieaanvraag bij het ZonMw Programma Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd. Onder het motto: SAMEN VERDER: Leren & implementeren wil de werkplaats de komende vier jaar een aantal relevante maatschappelijke vraagstukken oppakken en het toepassen van kennis en innovaties in de zorg voor jeugd bevorderen. De commissieleden waren ‘zeer onder de indruk’ van de plannen en de aanvraag is onlangs gehonoreerd.

Na de zomer gaan de Leernetwerken Integraal Werken (o.l.v. Curium-LUMC), Normaliseren (o.l.v. Haagse Hogeschool) en Kwetsbare gezinnen (o.l.v. Hogeschool Leiden) van start. Leernetwerken bestaan uit praktijkprofessionals, (ouders van) jeugd, gemeenteambtenaren, onderzoekers en vertegenwoordigers van onderwijs. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden, mail info@awsamen.nl en geef aan bij welk Leernetwerk jij je aan wilt sluiten.

Ook start na de zomer het project Leren & implementeren (o.l.v. TNO) om het toepassen van in de Leernetwerken opgedane nieuwe inzichten door praktijkprofessionals te bevorderen.

In onderstaande praatplaat is ‘SAMEN VERDER: Leren & implementeren’ visueel weergegeven. Klik hier voor een grotere versie.

Op de pagina Regionale Kenniswerkplaatsen kun je de referentencommentaren, het  wederhoor, de presentatie gegeven aan de leden van de commissie en de honoreringsbrief erop naslaan.

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon