Terug naar overzicht

19 december 2023

Kennismaken met faciliterend coördinator Rosemijn van As

Rosemijn van As, een recent afgestudeerde gezondheidswetenschapper, heeft haar plek gevonden als faciliterend coördinator bij AWPG Lumens. Naast het coördineren van de basisinfrastructuur en het faciliteren van communicatie- en nieuwsberichten, organiseert ze met enthousiasme een aankomend symposium over mentale gezondheid waar haar passie voor preventie en samenwerking tot uiting komt. In dit nieuwsbericht stelt Rosemijn zich verder aan u voor.

Inspirerende Coördinatie

Na het afronden van de bachelor Gezondheidswetenschappen en de master Healthcare Policy, Innovation and Management aan Maastricht University is Rosemijn vanuit haar werkgever partzorg ingezet als faciliterend coördinator AWPG Lumens. “Vanwege mijn brede interesse in de gezondheidszorg vind ik het belangrijk om te blijven leren en in beweging te blijven. Zo ga ik vastberaden en vol nieuwsgierigheid elke uitdaging aan.” Teamwerk, het verbinden van mensen en het bijdragen aan innovatieve ideeën geven haar veel energie waardoor de academische werkplaats een goede match voor haar bleek te zijn.

 

Extern Verbinden: symposium over mentale gezondheid

Een hoogtepunt in Rosemijns agenda is het aankomende symposium over mentale gezondheid. Hier zet ze zich in voor de gehele organisatie, van de selectie van de locatie tot het opstellen van boeiende programma’s. Het hoofddoel van het symposium is om een brug te slaan tussen onderzoek, beleid en praktijk op het gebied van mentale gezondheid. Dit evenement brengt een diverse groep professionals samen, waaronder onderzoekers, beleidsmakers en praktijkexperts om de laatste ontwikkelingen, onderzoeksvragen en praktijkvoorbeelden te verkennen. Naast haar inzet voor het symposium faciliteert Rosemijn communicatie- en nieuwsberichten van de AWPG en coördineert ze de Visie & Borgingsgroep en de Coördinatiegroep. Ze ziet duidelijk de waarde van de academische werkplaats.

Ik geloof sterk in samenwerking tussen wetenschap en praktijk, de AWPG is een mooi voorbeeld van hoe professionals gezamenlijk kunnen werken aan publieke gezondheidsthema’s.

 

Verder kennismaken

Rosemijn nodigt iedereen uit voor verdere kennismaking: “Voor meer informatie of om nader kennis te maken, kun je contact met mij opnemen via rvanas@ggdhm.nl. Ook voor plantenadvies sta ik klaar om te helpen, van planten stekken tot moestuinen!

 

 

© 2024 awpg Lumens. Alle rechten voorbehouden / Disclaimer / Privacy / Realisatie: Lemon